Kiegészítők

Kínálatunkban megtalálhatók a forgógépek széleskörű vizsgálatára szánt rezgésgyorsulás detektorok, valamint a tengely elmozdulás, axiális pozíció, fordulatszám, fázis mérésére is alkalmas örvényáramos elmozdulás érzékelők. Magas hőmérsékletű berendezések vizsgálatához is forgalmazunk speciális kialakítású érzékelőket, melyek akár 343°C hőmérsékletig pontosan mérik a rezgésgyorsulást vagy sebességet.


A CTC kábelek gyártásánál elsődleges szempont azoknak a szigorú szabványoknak az alkalmazása, amelyek előírják az alacsony zajszintet és a nagy mechanikus erőkkel, valamint a durva üzemi körülményekkel szembeni ellenálló képességet.

A csatlakozók olyan anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az olyan ipari körülményeknek is, melyek például a petrolkémiai üzemi körülményeket jellemzi. A hordozható mérőeszközökhöz (CSI, SKF, IRD, stb…) gyártott csatlakozóknál gumírozott igénybevétel csökkentő segíti a csatlakozó tartósságát.Kapcsoló dobozok széleskörű a választékában megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelőt, 1 csatornástól egészen a 48 csatornásig, melyek mind üvegszálas, mind saválló acél kivitelben kerülnek forgalomba.

A rögzítő elemek úgy készülnek, hogy megfeleljenek az egyes diagnosztikai-szakértők különböző igényeinek. Magas húzóerejű mágnesek, alacsony költségű érzékelő-rögzítő elemek, magas frekvenciájú gyorskioldók, ragasztható és hűtőbordák közé szerelhető mérőtuskók.

Delta3N Kft. 1996-2024 © Minden jog fenntartva.
PDM-RCM Termográfia Termokamera - Wuhan Guide Gépvédelem Rezgés Ultrahang szivárgás
Delta-3N Kft. Kastély Mernye Kastély Szentgáloskér
Látogatott weboldalak készítése és keresõoptimalizálás