View ALERT

A ViewALERTTM az ExpertALERTTM-nek egy olyan verziója, amely csak az eredmények megjelenítésére hivatott. Természetesen az ALERT sorozat bármely tagjával kompatibilis. A felhasználó elérheti az összes jelentés és analízis funkciót, a hozzáadás, törlés, szerkesztés és módosítás kivételével. A használó le tudja kérdezni az adatgyűjtők jegyzeteit és jelentéseit. Olyan felhasználók számára készült, akik ténylegesen nem akarnak részt venni a karbantartásban, csak meg szeretnék tekinteni az információkat.

A WiewALERTTM- nek működés közben kapcsolatban kell lenni a replikációs adatbázissal, vagy a vállalati hálózattal. Mivel a termék nem engedi, hogy a használó a gépek információit megváltoztassa, valaki másnak a kapcsolati oldalon az ALERT sorozat egy másik szoftverével kell rendelkezni, azért hogy az analízisprogram futni tudjon, és legyen honnan lekérdezni az információkat.

Az adatbázis replikáció

Az adatbázis replikáció lehetővé teszi kettő, vagy több adatbázis számára a szinkronizálást a hálózaton vagy az Interneten keresztül. Ennek a technológiának köszönhetően több felhasználó egymástól függetlenül dolgozhat, és később szinkronizálhatja az eredményeket. Ha az egyikben változás lép fel az megjelenik a másikban, és fordítva. Ez rendkívül értékes funkció az információk megosztásakor, valamint a távoli analizáló szolgáltatások esetén. Például, ha a szervizszolgáltató ExpertALERTTM Szakértői rendszer szoftverét használja az adatbázis karbantartásához, adatok elemzéséhez és jelentések készítéséhez. A szerviz kliens a ViewALERTTM-et használhatja az adatok letöltéséhez, eltávolításához és jegyzetek készítéséhez. A két rendszer szinkronizálása után a szolgáltató szerviz megkapja az összes új adatot, jegyzetet és a ViewALERTTM használó pedig megkapja az összes szerkesztett jegyzőkönyvet és az adatbázis változásait. A ViewALERTTM használója meg tudja nézni a szolgáltató szerviz által szerkesztett jelentéseket, valamint hozzáférése van az összes régi adathoz és a grafikai elemzés opcióhoz is.
Delta3N Kft. 1996-2024 © Minden jog fenntartva.
PDM-RCM Termográfia Termokamera - Wuhan Guide Gépvédelem Rezgés Ultrahang szivárgás
Delta-3N Kft. Kastély Mernye Kastély Szentgáloskér
Látogatott weboldalak készítése és keresõoptimalizálás