TRIO Rezgésdiagnosztikai adatgyűjtő / analizátor

A TRIO nem csupán egy rezgésadatgyűjtő, hanem egy nagy teljesítményű számítógépes rendszer, könnyen hordozható, ipari környezetekre fejlesztett kialakítással, amely félretéve a hagyományos adatgyűjtési modellt előtérbe helyezi az ergonómiát, a hatékonyságot és a biztonságot. A TRIO megnöveli az Ön állapotfelügyeleti programjának hatékonyságát és elősegíti, hogy rövidebb idő alatt, nagyobb eredményesség mellett, több munkát végezhessen el, miközben csökkenti a mérési program teljes költségét.

A TRIO a képességeit, és mint rezgésadatgyűjtő eszköz, a moduláris megközelítését tekintve egyedülálló. A TRIO megbízható Bluetooth kapcsolatot használ a Windows 7 kezelői felület és a különálló négycsatornás adatgyűjtő eszköz közötti kommunikációra. Az Azima DLI jól bevált mérési módszere és az automatikus diagnosztikai megoldása számos új előnyt biztosít a felhasználónak.

TRIO Rezgésdiagnosztikai adatgyűjtő

Kellő adattal rendelkező gépadatbázis esetén az automatikus diagnosztikai rendszer pontossága meghaladja egy 2-4 évnyi tapasztalattal rendelkező rezgésdiagnosztikai mérnök képességeit, mindeközben csupán néhány másodperc leforgása alatt képes teljes elemzést készíteni az adott berendezésről. Akár a helyszínen, szinte valós időben kaphatunk pontos képet a berendezés állapotáról.

A vezeték nélküli, illetve hangfelismerő technológia alkalmazása lehetővé teszi a veszélyes gépek esetén a biztonságos távolságból történő adatgyűjtést. A TRIO felcsatolható öve és a hangvezérelt adatgyűjtés akár KÉZ NÉLKÜLI üzemeltetést is lehetővé tesz.

TRIO Rezgésdiagnosztikai analizátor

A TRIO sokoldalú táblaszámítógépe és Windows 7 operációs rendszere lehetővé teszi a különböző, Windows alapú PdM, illetve irodai alkalmazások használatát. A helyszíni vizuális információk rögzítéséhez a TRIO egy beépített 2 megapixeles kamerával és LED segédfénnyel rendelkezik. A Wi-Fi-nek, vízálló USB 2.0 és RS232 portnak és a LAN csatlakozási lehetőségnek köszönhetően kiterjeszthető a munkakapacitás.

Műszaki specifikációt tartalmazó brosúra megtekintése:

TrioBrochure.pdf

A TRIO bemutatkozó video-jának megtekintése:

Az alábbi video segítségével megtekintheti a TRIO-t működés közben:

Fedezze fel a TRIO rendszerben rejlő lehetőségeket az alábbi interaktív video segítségével.

Fedezze fel a TRIO rendszerben rejlő lehetőségeket az alábbi interaktív video segítségével.
Delta3N Kft. 1996-2024 © Minden jog fenntartva.
PDM-RCM Termográfia Termokamera - Wuhan Guide Gépvédelem Rezgés Ultrahang szivárgás
Delta-3N Kft. Kastély Mernye Kastély Szentgáloskér
Látogatott weboldalak készítése és keresõoptimalizálás