Online diagnosztika


DCX Online Sprite

A DLI Watchman® SpriteMaxTM 40 éves rezgésdiagnosztikai tapasztalat eredményét hasznosítja gépfelügyeleti tevékenysége során. Az online monitorozás céljára kifejlesztett termék gyűjti a rezgésadatokat, riaszt, vagy információt küld a helyszínről a munkaállomáson dolgozóknak, további elemzések érdekében. Különlegessége az, hogy hatalmas komplex adatmennyiség összegyűjtésére képes, feldolgozza, majd pontos és lényegre törő diagnózist állít fel a felügyelt gépek állapotára vonatkozóan, illetve javaslatot tesz a szükséges karbantartási és javítási munkákra. Az elemzéseket a helyszínen készíti el, és csak a fontos információkat küldi tovább jelentések, vagy adatok formájában. A diagnózis és a javítási javaslat igény szerinti formában elérhető a szakértők és a vezetők számára. A gyűjtött rezgésadatokat, további elemzés céljából, is tovább tudja küldeni egy központi szerverre, amennyiben ez szükséges.

A DLI Watchman® SpriteMaxTM egy költséghatékony hálózati eszköz, amivel megállapítható a gyáregység termelési szempontból kritikus gépeinek állapota. Áthidalja a hordozható adatgyűjtők és on-line monitorozó rendszerek közti űrt.

A költséghatékony SpriteMaxTM

Az ár, a szerelhetőség és kompatibilitás, a használat és a karbantartás szempontjából a SpriteMaxTM mérnöki igénnyel és költséghatékonyan került kialakításra. A termék az Ethernet, és vezeték nélküli kimeneteinek köszönhetően kompatibilis és könnyen használható. Úgy fejlesztették ki, hogy a vizsgálandó gépre, vagy ahhoz közel legyen telepítve, így a rengeteg kábelezést feleslegessé téve dolgozzon. A készülék sok gép mérőpontjait képes kezelni, de amennyiben ez hosszú kábelezést jelent a géptől a SpriteMaxTM-hoz, érdemes több készüléket vásárolni, így a drága kábelek árát megspórolhatjuk.

Felépítés

A termék a DLI ExpertALERTTM mesterséges intelligencia módszereket alkalmazó diagnosztikai szoftverét használja, így természetesen az összes hordozható adatgyűjtővel harmonizálható. A SpriteMaxTM OPC DA kompatibilis, ami azt jelenti, hogy eléri, és információt gyűjthet a folyamatirányító rendszerekből az analízis, és hiba meghatározás segítésére. Az eszköz képes OPC és XML kompatibilis formátumban elküldeni az adatokat, ezáltal bármikor beépíthető a már működő rendszerbe. Az alumínium borítását úgy tervezték, hogy megfeleljen az IP-67 szabványnak. Vízbe is merülhet, 60°C-on is üzemelhet, és 15 G RMS rezgést folyamatosan elvisel (0-5 kHz). Az operációs rendszer és a nagy háttértároló egyaránt a legújabb adattömörítési eljárást alkalmazza a CompactFlash kártyán, biztosítva a megfelelő méretű memóriát. A SpriteMaxTM alaplapjának kiépítése tartalmazza a védett RJ-45 kapcsolatot a rendszer Ethernet, illetve a vezeték nélküli 802.11 rádiófrekvenciás kapcsolatával.

Delta3N Kft. 1996-2024 © Minden jog fenntartva.
PDM-RCM Termográfia Termokamera - Wuhan Guide Gépvédelem Rezgés Ultrahang szivárgás
Delta-3N Kft. Kastély Mernye Kastély Szentgáloskér
Látogatott weboldalak készítése és keresõoptimalizálás